Over ons

header 3
Boompjes

Over ‘t Uiversnest

Een schaap is aan het grazen in de wei, een kip komt langs gescharreld en onze kat ligt uitgestrekt te genieten van de zon. In de verte zie je de schittering van de zon op het meer en op de achtergrond hoor je het geluid van een survivalclinic die bezig is. Het beeld wat je nu hebt geeft een goed beeld van de sfeer die er hangt bij Boerderij ‘t Uiversnest. Bij ons is iedereen van harte welkom en als je bij ons aankomt voelt het meteen als een warm nest. We bieden verschillende mogelijkheden aan om bij ons te overnachten en door onze activiteiten hoef je jezelf niet te vervelen. Hopelijk zien we je snel!

De omgeving

Onze prachtige accommodaties zijn gelegen in de groene omgeving van het land van Maas en Waal. Om ons heen zijn er allemaal leuke, karakteristieke dorpjes en als je de stad wilt opzoeken ben je zo in Nijmegen. Bovendien zijn we gelegen in een prachtig wandel- en fietsgebied.

Onze geschiedenis

Boerderij ‘t Uiversnest ligt op een plek met een enorm rijke historie. Het is van oudsher een familiebedrijf en wordt op dit moment gerund door moeder Henny, vader Jan en zoon Boy.

Contact opnemen?

Wil je meer weten over Boerderij ‘t Uiversnest en wat wij allemaal te bieden hebben? Neem contact op.

huisje