• pic1
  • pic2
  • pic3

Ontdek onze accommodaties!

Het Uiversnest blijft vernieuwen en ontwikkelt telkens nieuwe concepten met bijbehorende accommodaties. In het keuzemenu aan de rechterkant kunt u per accommodatie alle benodigde informatie bekijken. Heeft u al een keuze kunnen maken? Neem dan contact met ons op om gelijk te boeken!

Groepsaccommodatie

De groepsaccommodatie is onze nieuwste aanwinst op Boerderij �t Uiversnest en biedt plaats aan maximaal 24 gasten die hier kunnen verblijven, recreëren en overnachten.

Dit gebouw is mede mogelijk gemaakt door subsidiëring vd EU: 

De complete accommodatie is in een moderne boerenstijl gebouwd en ingericht. Dit hebben we gedaan om dezelfde sfeer te creëren zoals op de rest van de boerderij te vinden is en daarbij tegelijk te kunnen voldoen aan de hedendaagse eisen en wensen.

Op de begane grond is de lounge- en recreatieruimte gesitueerd, is er een keuken aanwezig en een minder valide slaapkamer. De recreatieruimte is voorzien van in totaal 45 zitplaatsen waar u in alle rust een drankje of hapje kunt nuttigen of gezellig een spelletje kunt spelen.

Op de 1e verdieping zijn in totaal 5 slaapkamers aanwezig, er zijn drie 2-persoons slaapkamers en twee slaapzalen. Alle slaapkamers zijn voorzien van comfortabele bedden zoals wij dit ook hebben in onze Bed & Breakfast.

Voor onze huurprijzen, bekijk de tarieven-pagina.

top
Bed & Breakfast

De in stijl gerenoveerde Schaapskooi bied plaats aan maximaal 8 personen, vier 2-persoonskamers zijn aanwezig. Alle kamers zijn voorzien van een eigen wastafel en er is een gezamelijke badkamer aanwezig.

Elke kamer heeft zijn eigen kleurstelling maar allemaal beschikken ze over dezelfde luxe en comfortabele bedden. Op de benedenverdieping kunt u nog lekker gezellig even tv kijken.

Voor onze voordelige prijzen, bekijk de tarieven-pagina.

top
Trekkershut

Bent u op doorreis en wilt u even bijkomen? De trekkershut is dan ideaal! De trekkershut is omgeven door groen en bied plaats aan maximaal 2 personen. Dit verblijf is voorzien van een knusse zithoek (inclusief tv), een eethoek, een slaapgedeelte en een keukentje.

Voor onze zaalhuur-prijzen, bekijk de tarieven-pagina.

top
Tuinhuis

Het Tuinhuis is een mooie locatie waar u rustig kunt genieten van de groene omgeving onder het genot van een lekker kopje koffie met appelgebak.

Het Tuinhuis is de perfecte locatie voor een overheerlijke barbecue waarbij u de keuze heeft uit diverse cateraars en menu’s zodat u uw barbecue naar eigen wens kunt samenstellen. Het Tuinhuis biedt plaats aan maximaal 35 personen. Informeer naar de mogelijkheden indien u met een grotere groep wenst te komen.

Deze accommodatie is ideaal om een eigen tuinfeest in te houden, kijk bijv. HIER naar ons speciale tuinhuis-arrangement.

Mocht het ′s avonds iets te hard afkoelen, geen nood, dan kunt u gebruik maken van onze terrasverwarmer.

Voor onze ruimteverhuur-prijzen, bekijk de tarieven-pagina.

top
Terras

Heerlijk genieten van het zonnetje onder het genot van een kopje koffie met een lekker stuk appelgebak? Dat kan bij Boerderij ´t Uiversnest op het boerenterras. Het terras bestaat uit grote massieve houten tafels en banken en biedt plaats aan circa 30 personen. U kunt hier heerlijk genieten van het uitzicht. Ook kunt u een mooie wandeling rond de Uivermeertjes maken en neemt u een picknick mee.

Voor onze voordelige consumptieprijzen, bekijk de tarieven-pagina.

top